Taxateur Alkmaar

Taxateur nodig in Alkmaar?

Opstal Taxateurs is een taxatiekantoor gespecialiseerd in het taxeren van woningen in Alkmaar.

Taxatierapport Alkmaar binnen 2 werkdagen

Een taxateur voor jouw woning in Alkmaar

Heb je net een woning gekocht in Alkmaar of loopt de rentevaste periode van je hypotheek af? Waarschijnlijk heb je dan een taxatierapport van een erkende taxateur nodig. En het liefst zo snel mogelijk, zodat je hypotheekaanvraag geen vertraging oploopt. Opstal Taxateurs past dan precies in je straatje.

Wij zijn taxateurs gespecialiseerd in het taxeren van huizen in de omgeving van Alkmaar. Wil je op korte termijn een taxatierapport dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd? Neem contact met ons op en we plannen binnen 24 uur een afspraak in. Het taxatierapport ontvang je uiterlijk twee werkdagen na ons bezoek.

Op 1 januari 2020 telt de gemeente Alkmaar 109.444 inwoners. Dat een stijging van maar liefst 17% t.o.v. de cijfers uit 1996, waarin er 93.052 inwoners werden geteld. Alkmaar bevindt zich in de provincie Noord-Holland. De benaming wordt zowel gebruikt voor de stad Alkmaar en de gemeente Alkmaar.

Wonen Alkmaar

In de gemeente Alkmaar wonen 52.179 huishoudens die verdeeld zijn over de 17 woonplaatsen, 11 wijken en 66 buurten. De gemiddelde woningwaarde lag in 2019 op €222.000.

Woningmarkt Alkmaar

In 2019 zat er alweer meer beweging in de Alkmaarse huizenmarkt. In 2018 werden er 196 woningen verkocht, maar dit was in 2019 gestegen naar 315. Dit wordt deels veroorzaakt de de vele nieuwbouwprojecten. De huizenprijs is over het afgelopen jaar gestegen. Dit wordt veroorzaakt door de woningkrapte waar Alkmaar nog steeds mee kampt. Gemiddeld worden de Alkmaarse huizen voor 0,3 procent onder de vraagprijs verkocht.

Opstal Taxateurs beschikt over een NWWI certificering en is een taxatiekantoor gespecialiseerd in het taxeren van woningen.

NVM

Opstal Taxateurs is aangesloten bij de grootste brancheorganisatie op het gebied van makelaars en taxateurs, de NVM. Dit staat voor Nederlandse Vereniging in Onroerende Goederen en Vastgoeddeskundigen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat kwaliteit voorop staat bij deze brancheorganisatie.

Kosten woning taxateur

De kosten van een woning taxateur in Alkmaar zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw huis, bel of mail ons en wij maken direct een prijsopgave.

Doorlooptijd taxateur

Zodra je een taxateur in Alkmaar opdracht geeft voor het opstellen van een taxatierapport plannen wij binnen 24 uur een afspraak in. Het rapport ontvang je binnen twee werkdagen na de opname. Een ongeëvenaard snel proces!

Geldverstrekkers

Onze taxateurs in Alkmaar zijn aangesloten bij de kamer Wonen van het NRVT, Daarom mag Opstal Taxateurs taxatierapporten uitbrengen voor elke geldverstrekker in Nederland.

Opstal Taxateur

Taxateur voor je woning in Alkmaar

Er zijn meer redenen voor het aanvragen van een taxatierapport. Stel, je wilt graag een objectief waardeoordeel over een huis voordat je hierop een bieding uitbrengt. Of je hebt een waardebepaling van een huis nodig bij een erfenis of scheiding. Alle informatie hierover vind je bij wanneer taxeren.

Taxatie hypotheek voor belegging

Wil je een beleggingswoning aankopen waarbij je een gedeelte van de koopsom wilt financieren? Dan vraagt de geldverstrekker eveneens om een taxatierapport. Ook deze rapporten stellen wij op. Door onze specialisatie kunnen wij meteen in actie komen en is onze verwerkingstijd kort. Hierdoor heb je vlot inzicht in de haalbaarheid van de financiering.

Opstal Taxateur

Taxatie in Alkmaar

Taxateur aanvragen

Wil je jouw woning laten taxeren door een erkende taxateur in Alkmaar? Maak dan direct een afspraak met Opstal Adviseurs. Binnen 24 uur na het invullen van dit formulier nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.