Energielabel woning2023-08-31T14:17:50+02:00

Een nieuw energie­label in drie dagen

Wil je jouw huis verkopen? Dan ben je verplicht om een energielabel op te geven, deze kun je razendsnel ontvangen via Opstal Adviseurs.

Opstal Adviseurs reageert binnen 24 uur op iedere energielabel aanvraag.

Duurzaamheid en het effect op de prijs van jouw woning

Wanneer heb je een nieuw energielabel nodig?

Bij de verkoop of verhuur van een woning dien je als eigenaar te beschikken over een energielabel. Indien je hier niet aan voldoet kan de overheid een boete opleggen. Het is van belang dat het energielabel up-to-date is. Daarom kun je ook na een renovatie of verbouwing een nieuw label aanvragen.

De voordelen van taxeren via Opstal Adviseurs

Razendsnel

Ontvang binnen 3 dagen een energielabel.

Deskundig

Opstal Adviseurs heeft 15 jaar ervaring.

Onafhankelijk

Het beste advies? Wij staan 100% aan jouw kant.

Ons werkgebied

Opstal Adviseurs Haarlem en Akersloot

Taxateurs zijn gebonden aan de Regeling Werkgebied Taxateur Wonen. Dat betekent dat Opstal Adviseurs als erkende taxateur in een straal van 20 kilometer om onze vestigingen mag taxeren.

Wij taxeren dus graag jouw woning in de regio van Haarlem en Akersloot. Voor energielabels en verduurzaming adviseren wij in heel Noord-Holland.

Download een voorbeeld van een duurzaamheid verbeter rapport

Hoe krijg je vastgoed van energielabel D naar label A?

Duurzaam vastgoed levert niet alleen een lagere energierekening op, het heeft ook invloed op de waarde van je woning. Alleen hoe krijg je een woning zo duurzaam mogelijk? Hoe verduurzaam je snel, efficiënt en hoe blijft het een investering die terug te verdienen valt?

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een energielabel aan?2023-01-31T19:26:30+01:00

Een energielabel kan gemakkelijk via onze website worden aangevraagd. Hier vul je in of het gaat om een woning of utiliteit, de oppervlakte, het adres en tot slot contactgegevens.

Hoe lang is een energielabel geldig?2023-01-31T19:27:40+01:00

Een energielabel is 10 jaar geldig. Bij tussentijdse energiebesparende maatregelen is het altijd mogelijk om een nieuw energielabel aan te vragen.

Hoe kan ik mijn energielabel verbeteren?2023-01-31T19:50:48+01:00

Het lijkt nogal voor de hand liggend, maar je kunt je energielabel verhogen door maatregelen te treffen om je huis energiezuiniger te maken.

Heeft het energielabel van mijn woning invloed op de marktwaarde van mijn huis?2023-01-31T19:57:57+01:00

Het energielabel van je woning heeft zeker invloed op de marktwaarde. Bij een hoger energielabel is je huis niet alleen meer waard, maar kan je bij verschillende geldverstrekkers ook onder een lagere risicoklasse vallen. Dit is gunstig voor je hypotheek en zal je maandlasten verlagen.

Kom in contact met Opstal Adviseurs

Opstal Adviseurs Haarlem en Akersloot

Wij zijn aangesloten bij

Energielabel aanvragen

Een nieuw energielabel voor een eigen woning aanvragen

Heb jij een nieuw energielabel nodig? Vraag dan nu een nieuw label aan via een erkende adviseur. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Drie dagen later heb jij jouw energielabel.

Ga naar de bovenkant