Wonen | Opstal Adviseurs

Energielabel woning

Wij begrijpen dat je dit snel geregeld wilt hebben. Snel en efficient zijn onze kernwaarden. Daarom nemen wij binnen 24 uur contact op en ontvang je binnen vijf werkdagen na opname jouw definitieve energielabel.

Energielabel aanvragen rapport
Energielabel aanvragen rapport

Energielabel wonen

Sinds juli 2021 is het verplicht om een definitief energielabel voor je woning te hebben wanneer je gaat verkopen of verhuren. Zonder dit energielabel kan de overdracht van je huis niet plaatsvinden. Naast dat dit verplicht is voor de overheid, is het eigenlijk altijd aan te raden een energielabel voor je huis aan te vragen. Op deze manier heb je een duidelijk inzicht in de sterke en zwakke punten van jouw woning. Zo weet je precies wat je aan moet pakken om een beter energielabel te verkrijgen en op deze manier de marktwaarde van je woning te verhogen. Goed voor je portemonnee én het klimaat, win-win als je het ons vraagt.

Energielabel

Woning

€330

Incl. BTW

WAAR LET EEN ADVISEUR OP TIJDENS DE OPNAME VAN JOUW WONING?

Er zijn meerdere punten waar een adviseur op let bij het uitgeven van een energielabel.  Dit zijn de meest belangrijke punten:

Werkwijze Opstal Adviseurs

Contact opnemen energielabel aanvragen

CONTACT

Rechts
Naar beneden
opname huidige energielabel

Opname

Rechts
Naar beneden
Energielabel uitwerken door Giel

VERWERKEN

Rechts
Naar beneden
Energielabel aanvragen rapport

RAPPORT!

Kosten energielabel

Voor standaard woningen hanteren wij een prijs van €330,-. Je kunt hierbij denken aan tussen- en hoekwoningen. Is jouw woning veel groter, of heeft het een incourante maatvoering, dan maken wij een offerte op maat.

Doorlooptijd

Alles draait om snelheid in de huidige maatschappij, daar zijn wij ons van bewust. Daarom willen wij je ook niet langer laten wachten dan absoluut nodig. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op en vervolgens heb jij jouw label binnen vijf werkdagen binnen. En dat is een belofte waar je ons aan mag houden!

Deskundigheid

Al onze adviseurs zijn gecertificeerd en ademen energielabels. Het is onze missie om jou zo snel en goed mogelijk van een passend energielabel te voorzien. Wil jij graag advies over het verbeteren van je energielabel? Ook dan staan we tot jouw dienst.

Taxatie aanvragen

opstal_illus_overons-1.svg

Contact

085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem

Contactformulier

opstal_illus_overons-1

Contact


085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem