Hoe een artist impression van Opstal Adviseurs de makelaar helpt bij de verkoop van een woning

Wil je potentiële kopers van een leegstaande, of verouderde woning een voorproefje geven van wat mogelijk is? Opstal Adviseurs biedt nu artist impressions aan: een geweldige manier om potentiële kopers te helpen door de huidige staat van een woning heen te kijken.  

Wat is een artist impression?

Een artist impression is een visuele weergave van een ruimte of pand die digitaal is gecreëerd door een designer. Deze digitale impressie wordt gebruikt om potentiële kopers een realistisch en aantrekkelijk beeld te geven van hoe een leegstaande of nog niet gebouwde woning eruit zou kunnen zien na volledige inrichting. 

Lees ook: De 5 voordelen voor woning­­corporaties van werken met Opstal Adviseurs

Waarom zou je een artist impression gebruiken bij de verkoop van een woning?

De artist impression is een krachtig hulpmiddel bij het presenteren van vastgoed, met name bij nieuwbouwprojecten, leegstaande woningen of bij verouderde woningen die wel een upgrade kunnen gebruiken. Door middel van deze digitale afbeelding kunnen kopers zich gemakkelijker een voorstelling maken van de mogelijkheden en potentie van een huis. Het helpt hen om voorbij de huidige staat van de woning te kijken en zich te richten op de toekomstige inrichting en het potentieel voor hun eigen leefruimte. Vaak schept dat dan ook direct een sterkere connectie te maken met de woning. Het helpt men in feite om net even makkelijker verliefd te worden op de potentie van de woning. 

Hoe komt een artist Impression tot stand?

Bij Opstal Adviseurs werken we met een getalenteerde designer die op basis van bestaande foto’s van het te verkopen pand, een volledig nieuw ontwerp maakt. Makelaars kunnen bestaande foto’s met ons delen die we vervolgens bewerken, maar het is ook mogelijk om de foto’s door onze fotografen te laten schieten. Zo ontzorgen we de makelaar en maken we het voor potentiële kopers makkelijker om door de huidige staat van een woning te kijken! Ben jij een makelaar die gebruik wil maken van een artist impression? Neem dan contact met ons op!

Opstal Adviseurs biedt nu ook artist impressions! Help als makelaar jouw potentiele kopers door een oud of leegstaand huis heen te kijken.

Download nu onze infographic en ontdek…

EBOOK: 1.500+ WONINGEN VAN
EEN ENERGIELABEL VOORZIEN?

Hoe zorgen woningbouwcorporaties ervoor dat 500+ woningen op tijd van een energielabel worden voorzien? Download de infographic van Opstal Adviseurs en ontdek hoe jij dit aanpakt.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.