De 5 voordelen voor woning­­corporaties van werken met Opstal Adviseurs

Als duurzaamheidsmanager met een grote woningportefeuille wil je efficiënt en effectief energielabels verkrijgen voor je woningen. Gelukkig zijn wij de partner die je hierbij kan helpen. Als ervaren experts in het labelen van grote woningportefeuilles bieden wij veel voordelen. In dit blogbericht zullen we de voordelen voor woningcorporaties met je delen.


Inventarisatie en planning op maat

Wij nemen de inventarisatie van jouw woningen op ons en stellen een gedetailleerde  planning op. Zo hoef jij je niet druk te maken over het verlopen van oude labels en kun je je richten op andere belangrijke taken.

Lees ook: Woningbouwcorporaties zo voorzie je 1.500+ woningen in 1 jaar met NTA 8800 labels

ISO 9001 en BRL 9500 gecertificeerd

Wij hebben meerdere certificeringen om onze kwaliteit en professionaliteit gedurende het hele proces te waarborgen. Onze belangrijkste certificaten zijn ISO 9001 en BRL 9500. 

Probleemloze communicatie met bewoners

Wij nemen de communicatie met bewoners op ons, wat jou veel werk scheelt. Geen extra werk om de bewoners te informeren en te betrekken bij het labelproces. We hebben ervaring in het omgaan met bewoners en zorgen voor een vlotte en duidelijke communicatie.

Online portal voor gemakkelijke voortgangscontrole

Dankzij onze online portal kan jij de voortgang van jouw woningportefeuille live bijhouden. Je kunt documentatie gestructureerd aanleveren en de labels per woning inzien. Deze tool maakt jouw werk efficiënter en zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent en onze communicatie eenvoudiger, foutloos en vlotter verloopt. 

Afmelding energielabels zonder gedoe

Wij zijn BRL-gecertificeerd en mogen energielabels zelfstandig afmelden. Dit bespaart jou tijd, administratieve rompslomp en geld. Geen gedoe met externe partijen voor de afmelding.

Als duurzaamheidsmanager met een grote woningportefeuille is Opstal Adviseurs de ideale partner. We bieden inventarisatie, planning, certificeringen, communicatie met bewoners, een handige online portal en kunnen zelf energielabels afmelden. Samenwerken met Opstal Adviseurs maakt jouw werk eenvoudiger en efficiënter, terwijl je profiteert van onze expertise op het gebied van energielabels én onze werkwijze die gericht is op grote aantallen.

Kies vandaag nog voor Opstal Adviseurs en maak van jouw woningportefeuille een duurzaam succesverhaal.

Download nu onze infographic en ontdek…

EBOOK: 1.500+ WONINGEN VAN
EEN ENERGIELABEL VOORZIEN?

Hoe zorgen woningbouwcorporaties ervoor dat 500+ woningen op tijd van een energielabel worden voorzien? Download de infographic van Opstal Adviseurs en ontdek hoe jij dit aanpakt.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.