Taxeer, label, verduurzaam en verkoop jouw woning in één keer met het Opstal Totaal Pakket

Als woningbouwcorporatie, makelaar of belegger kun je verschillende diensten van een taxateur, EP-adviseur of duurzaamheidsexperts gebruiken. In de praktijk betekent dat vooral veel samenwerkingen met verschillende partijen en veel tijd spenderen aan projectmanagement. Daarom biedt Opstal Adviseurs nu het complete Opstal Totaal Pakket aan! Een pakket waarin taxaties, energielabels, woningpresentaties én duurzaamheidsadvies in één keer aangeboden worden.


De one-stop-shop voor iedere woningbouwcorporatie, makelaar en belegger

Ken jij de volgende situatie? Een woning gaat de markt op, hiervoor moet een taxatie worden aangevraagd, er is een nieuw energielabel nodig en de woning moet netjes ingericht worden voor de foto’s die de makelaar nodig heeft voor de verkoop. Er is ook nog een plattegrond nodig en misschien helpt een artist impression bij de verkoop.

Dat houdt wel in dat je een taxateur, EP-adviseur, fotograaf, inmeter en misschien een stylist nodig hebt. Wil je nog een verduurzamingsslag maken omdat de woning een slecht energielabel heeft? Dan moet je daar ook nog een aparte partij voor inschakelen. Nu niet meer! Door het alles-in-een-pakket van Opstal Adviseurs kan je nu alles in één keer geregeld hebben!

Lees ook: Waarom jouw energielabel D (mogelijk) eigenlijk geen label D is

Welke diensten zitten precies in het Opstal Totaal Pakket? 

 • Ontvang een taxatierapport van de woning
 • Ontvang een energielabel voor de woning
 • Ontvang een duurzaamheidsadvies voor de woning 
 • Laat een ervaren fotograaf een professionele fotoshoot van de woning uitvoeren
 • Ontvang een artist impression van de woning
 • Ontvang plattegronden van de woning 
 • Ontvang een meetrapport van de woning

*Je kunt in overleg met ons zelf kiezen welke diensten je wel en niet aan het pakket wilt toevoegen. 

Wat zijn de voordelen van de alles-in-een-oplossing van Opstal Adviseurs?

Door samen te werken met Opstal Adviseurs kun je alle bovenstaande diensten in één keer uitbesteden, dit betekent in de praktijk:

 • Dat je met maar één partij contact hoeft te onderhouden
 • Dat je maar één contactpersoon hebt die verantwoordelijk is voor het hele project
 • Dat je maar één factuur ontvangt en niet zes of meer
 • Dat alle diensten zoveel mogelijk samen ingepland kunnen worden
 • Snelheid: je ontvang bij ons alle rapportages razendsnel, in sommige gevallen binnen 24 uur na de opname

Bespaar met het Opstal Totaal Pakket van Opstal Adviseurs

Naast gemak bespaar je ontzettend veel tijd door alle diensten van Opstal Adviseurs als één pakket af te nemen. Je hoeft zelf de EP-adviseur, taxateur en fotograaf niet te plannen, dat doen wij. Je bespaart dus direct arbeidskosten op projectmanagement. Ook zullen alle adviseurs en zelfs de fotograaf zo veel mogelijk op hetzelfde moment langskomen bij de woning. 

Daarnaast kun je het pakket ook afnemen voor grote aantallen woningen. Als je meerdere  woningen op de markt wilt brengen, wilt laten taxeren of wilt laten voorzien van een nieuw energielabel. Bijvoorbeeld wegens het Klimaatakkoord, dan kunnen we alles in één project uitvoeren zonder dat jij het project hoeft te managemen. Ook als je als projectontwikkelaar woningen in grote hoeveelheden wilt laten taxeren voor een verkoop met KoopStart kan het pakket uitkomst bieden. 

Toegang tot ons portal voor al jouw documenten

Nog een voordeel van het Opstal Totaal Pakket is dat alle documenten, foto’s en facturen bewaard worden op een centrale plek. Deze plek kun je via ons online portal zelf bezoeken. Zo heb je altijd direct alle administratie op orde en kun je direct bij alle waardevolle documenten komen. Ook stellen we zo alle documenten beschikbaar voor jouw dossiervorming. 

Kies jij voor het Opstal Totaal Pakket van Opstal Adviseurs?

Heb jij nog vragen over het Opstal Totaal Pakket, of wil je misschien even sparren met een professionele adviseur om erachter te komen of het Opstal Totaal Pakket past bij jouw uitdaging? Vul dan dit formulier in, binnen 24 uur nemen we contact met je op! Telefonisch zijn wij natuurlijk ook direct bereikbaar. Onze ervaren adviseurs staan klaar om te helpen met jouw vragen en behoeften.

Download nu onze infographic en ontdek…

EBOOK: 1.500+ WONINGEN VAN
EEN ENERGIELABEL VOORZIEN?

Hoe zorgen woningbouwcorporaties ervoor dat 500+ woningen op tijd van een energielabel worden voorzien? Download de infographic van Opstal Adviseurs en ontdek hoe jij dit aanpakt.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.