Energielabel aanvragen utiliteit | Opstal Adviseurs

Energielabel utiliteit

Wij zijn gecertificeerd en gediplomeerd om energielabels voor utiliteitsbouw op te stellen. In veel gevallen kunnen wij het label al binnen 2 werkdagen opleveren. Een belofte die wij dankzij onze ervaring en efficiënte werkwijze kunnen garanderen.

Energielabel aanvragen rapport
Energielabel aanvragen rapport

Energielabel voor utiliteit

Net als bij een woning is ook bij het verkopen of verhuren van een bedrijfspand een definitief energielabel verplicht. Dit houdt in dat je het pand niet kunt verhuren of verkopen zonder dit label. Het is zélfs zo dat bij een dat 1 groter dan 250 m2, ongeacht of je wilt verkopen of verhuren, je een definitief energielabel op het pand moet hebben. 

Daarnaast geldt vanaf 2023 de regel dat kantoren vanaf 100 m2 minimaal een energielabel C moeten hebben. Het is altijd aan te raden hier op tijd mee te beginnen, wij adviseren je dan ook graag met betrekking tot het verhogen van je energielabel. Haal je een energielabel lager dan C? Dan mag het pand helaas niet meer als kantoor worden gebruikt, en dat zou toch zonde zijn.

Wij beschikken over alle benodigde certificeringen om energielabels én energieadvies hierover voor een bedrijfspand af te geven. Daarnaast zijn wij ons ervan bewust dat jullie anno 2021 liever niet te lang wachten, daarom ontvang je het label gegarandeerd binnen twee werkdagen. Heb je vragen? Mail, app of bel ons dan gerust.

Energielabel

0-100 m2

€495,-

Excl. BTW

Energielabel

101-250 m2

€570,-

Excl. BTW

Energielabel

251-500 m2

€650,-

Excl. BTW

Energielabel

501-1000 m2

€775,-

Excl. BTW

Energielabel

1001-2000 m2

Op aanvraag

Energielabel

>2000 m2

Op aanvraag

Werkwijze Opstal Adviseurs

Contact opnemen energielabel aanvragen

CONTACT

Rechts
Naar beneden
opname huidige energielabel

Opname

Rechts
Naar beneden
Energielabel uitwerken door Giel

VERWERKEN

Rechts
Naar beneden
Energielabel aanvragen rapport

RAPPORT!

Kosten energielabel

De kosten van een energielabel voor jouw bedrijfspand zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. De prijzen voor de meest voorkomende situaties staan hierboven beschreven. Wijkt jouw utiliteitspand hiervan af? Geen probleem. Neem dan contact met ons op, dan komen wij met een aangepaste prijsopgave.

Doorlooptijd

Wij houden van snel en efficiënt werken, want wie heeft er nu zin in lange wachttijden? Daarom nemen wij binnen 24 uur contact op en leveren wij het definitieve energielabel binnen 5 werkdagen na opname op.

Onafhankelijk advies

Wij hebben geen baat bij het afgeven van een heel positief óf juist negatief energielabel. Wij zijn een volledig onafhankelijk bureau. Natuurlijk is het ons streven zoveel mogelijk goede energielabels af te geven, want een goed energielabel kent vele voordelen. Wij adviseren je dan ook graag over de te nemen maatregelen om jouw energielabel te verhogen.

waar letten wij op bij het vaststellen van een energielabel ?

Uiteraard zijn wij opgeleid om 1001 factoren te bekijken, dat is te veel om hier  te benoemen. Wel zijn er een aantal zaken die extra belangrijk zijn. Deze delen we graag met je: 

 

  •  De isolatievoorzieningen
  • Oppervlakte van het gebouw
  • Aanwezig installaties voor verwarmen en koelen 
  • Ventilatie van het pand 

Taxatie aanvragen

opstal_illus_overons-1.svg

Contact

085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem

Contactformulier

opstal_illus_overons-1

Contact


085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem