Waarom makelaars graag samenwerken met Opstal Adviseurs

Dat wij graag samenwerken met makelaars in de regio mag geen geheim zijn. Wij hebben zelfs onze dienstverlening erop geoptimaliseerd. Wat samenwerken met Opstal Adviseurs jou als makelaar oplevert, leggen we je graag aan je uit in dit blogbericht. 

De voordelen van samenwerken met Opstal Adviseurs op een rij

Al jouw opdrachten en projectinformatie in één overzicht via onze portal

Van het aanvragen van nieuwe opdrachten tot het terugvinden van projectinformatie zoals foto’s, taxaties en energielabels; alles is overzichtelijk en toegankelijk via onze gebruiksvriendelijke portal.

In één afspraak alles geregeld: jouw klant hoeft minder vaak thuis te blijven 

Het bundelen van onze diensten in één afspraak minimaliseert de overlast voor huiseigenaren. Er zijn geen afzonderlijke afspraken meer nodig voor verschillende diensten (taxaties, energielabels en vastgoedpresentatie), wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Jij plant zelf ons werkzaam in onze portal

Makelaars kunnen direct via onze online portal afspraken inplannen. Deze afspraak is bindend, wat betekent dat wij de belofte doen om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Het gemak van het plannen van een afspraak in de agenda van Opstal Adviseurs verzekert dat makelaars hun planning efficiënt kunnen beheren.

Geen concurrentie van Opstal

Wij zijn een gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van wonen, maar we zijn geen makelaar. We zijn niet betrokken bij aan- en verkooptransacties. Dit zorgt ervoor dat we nooit een concurrent zullen zijn voor je bestaande relaties. Onze diensten zijn complementair aan de expertise van de makelaar.

We leveren alles aan op maat en in jouw stijl

Wij leveren onze diensten, zoals fotografie, volledig aan in jouw huisstijl. Dit zorgt voor een consistente presentatie en merkbeleving.

Werk efficiënter met Opstal Adviseurs

Door alle diensten in één keer aan ons uit te besteden, kun jij je concentreren op je kernactiviteiten. Wij zorgen voor de communicatie met onze gezamenlijke opdrachtgever. Dit scheelt tijd en geld! Daarnaast heeft onze opdrachtgever maar 1 aanspreekpunt. Makkelijker kunnen we het niet maken ;-).  

Een partner met toegevoegde waarde

Bij Opstal Adviseurs gaan we verder dan alleen het leveren van diensten; wij streven naar het bouwen van een partnerschap met makelaars . Hierbij leveren wij graag creatieve diensten, oplossingen en producten die je als makelaar graag zou willen zien. Dit partnerschap is gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en het gemeenschappelijke doel om elke woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren op de woningmarkt. 

Door samen te werken met Opstal, verzekeren makelaars zich van een partner die meedenkt, innoveert en altijd klaarstaat om te ondersteunen in het realiseren van de beste verkoopresultaten.

Ontdek vandaag nog wat de samenwerking met Opstal Adviseurs voor jou kan betekenen! Samen met jou zetten we graag de volgende stap! 

Download nu onze infographic en ontdek…

EBOOK: 500+ WONINGEN VAN
EEN ENERGIELABEL VOORZIEN?

Hoe zorgen woningbouwcorporaties ervoor dat 500+ woningen op tijd van een energielabel worden voorzien? Download de infographic van Opstal Adviseurs en ontdek hoe jij dit aanpakt.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.