6 redenen waarom financieel adviseurs kiezen voor Opstal Adviseurs

In de snel veranderende vastgoedmarkt, waar nauwkeurigheid en snelheid cruciaal zijn, onderscheiden wij ons als een betrouwbare partner voor financieel adviseurs. Maar wat maakt ons zo uniek in de ogen van financieel adviseurs? Hier zijn zes redenen:

1.  Taxaties en energielabels in één keer

De energie-efficiëntie van een woning bepaalt mede het maximale hypotheekbedrag en leenvoorwaarden. Energielabels én taxaties vormen dus een essentieel onderdeel van hypotheekaanvragen.  Door zowel het energielabel als de taxatie in één keer te verzorgen, stroomlijnen wij dit proces. Dit bespaart tijd en moeite.

2. Supersnelle levering van taxaties

In deze markt telt elke seconde. Wij begrijpen dit en leveren onze taxaties binnen drie dagen na opname op. Heb je met spoed een taxatie nodig? Geen probleem. In veel gevallen kunnen wij dit snel voor je regelen. Hiermee wordt  het proces van hypotheekadvies tot hypotheekafsluiting aanzienlijk versneld.

3. Onafhankelijkheid

Onze onafhankelijkheid garandeert een objectieve taxatie, vrij van externe belangen. Wij zijn niet betrokken bij aan- en verkooptransacties. 

4. Specialisatie in taxaties

Door ons uitsluitend te richten op taxaties zijn wij op de hoogte van de laatste veranderingen, trends, en wet- en regelgeving binnen de taxatiemarkt. Deze specialisatie zorgt ervoor dat opdrachtgevers zich kunnen bezighouden met andere belangrijke zaken. 

5. Efficiëntere hypotheekaanvragen

Wij houden het proces van advies naar hypotheekafsluiting zo eenvoudig mogelijk. Dankzij 15 jaar ervaring in de sector, bieden we taxaties die snel, nauwkeurig en zonder verrassingen zijn. Dit helpt bij het efficiënt afronden van hypotheekaanvragen en draagt bij aan een fijne klantbeleving.

6. Ontzorging en service

Daar waar mogelijk nemen wij het taxatieproces volledig uit handen. Wij zijn  als bedrijf continu in ontwikkeling om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ontzorgen. Ons portal helpt daarbij. Binnenkort kun je hier online zelf een afspraak voor opname inplannen.  

Conclusie

Voor financieel adviseurs die hun klanten willen voorzien van de beste service bij het taxeren van onroerend goed, bieden wij  slimme combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en klantgerichtheid. Met onze gespecialiseerde diensten zijn wij de ideale partner voor iedereen die betrokken is bij de financiering van woningen.

Download nu onze infographic en ontdek…

EBOOK: 500+ WONINGEN VAN
EEN ENERGIELABEL VOORZIEN?

Hoe zorgen woningbouwcorporaties ervoor dat 500+ woningen op tijd van een energielabel worden voorzien? Download de infographic van Opstal Adviseurs en ontdek hoe jij dit aanpakt.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.